MESTARIBAARIN RESEPTEISTÄ LIMONADEJA JA ALKOHOLITTOMIA JUOMIA? MIKSIPÄ EI.  


Kantavana ideana oli vuonna 2009 yhdeksi maailman parhaista baareista valitun A21 ikonisten cocktailien ja kokeiluiden jalostaminen tuotteiksi. Aktiivisen yhteistyökumppaneiden etsinnän jälkeen lopputulos oli, että on parempi tehdä tuotteet itse. Soveltuvien tilojen löydyttyä vuonna 2018 alkanut aktiivinen kehitystyö on nyt jalostunut ainutlaatuiseksi pientehtaaksi, jossa pystytään nyt tuottamaan raikkaita ja laadukkaita pieneriä puhtaista raaka-aineista. 

Vuosi 2020 on kokeiluiden aikaa ja kehittelemme & jalostamme tuotteita aktiivisesti. Muutama tuote on valmistunut jo valikoimaamme ja alla on eritelty kesän 2020 tuotteita, jotka on  saatavilla tilauksesta omalle ravintolalle / kaupalle.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää? 

MAKUJEN PAULOISSA

NATURAL DRINKS FACTORYN TUOTEKEHITYSTÄ JOHTAA 
TIMO SIITONEN


Natural Drinks Factory on pioneeri Timo Siitosen johtama käsityöläistehdas, jossa tehdään tuotteita maku edellä. Pitkän baarimestarikokemuksen omaavana Timo kehittää juomia tuoreella otteella meille kaikille nautittavaksi.  Hänen makufilosofiansa on luoda elämyksellisiä, tasapainoisia ja aitoja makukombinaatioita, jotka nostavat hymyn huulille.

IDEA MIELESSÄ?

Toteutamme myös pieneriä omalla etiketillä joko valikoimamauistamme tai tekemällä sinulle juuri oman maun toiveidesi mukaan. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!