Artesaanilimonadeja tuorepuristettuista mehuista. Valmistamme tuorelimonadeja, joissa maistuu aito 100% luonnollinen maku. Kaikki limonadit tehdään käsin alusta asti raakamehuista pientuotantona omassa tehtaassamme Teurastamolla Helsingissä. Tuotteemme ovat myös säilöntäaineettomia.

RAPARPERI / RHUBARB

Tuorelimonadi

Hapokas ja erittäin raikas raparperilimonadi, joka sopii kaikkien makuun ja sammuttaa janon hetkessä. 


Raparperi kuuluu puutarhan varhaisiin herkkuihin ja onkin juhlan aika, kun ensimmäiset varret puskevat keväällä esiin. Varsi on erittäin hapokas ja kirpeä, ollen samaan aikaan sekä hienostunut että rustiikkinen. Mahalääkkeenäkin käytetty, jopa joskus syötäväksi kelpaamattomaksi määritelty herkku on alkujaan lähtöisin Kiinasta, mutta levinnyt joka puolelle lauhkeaa vyöhykettä. 


Limonadi mauista raparperi on suosituin sekä ehdottomasti yksi yllättäjistämme. Tämä pirteällä kuplalla täydennetty hapokas kokonaisuus on täydellinen kevään ja kesän herkku. Pientuotantona Helsingissä valmistettu raparperimme mukailee kevään ensimmäisen sadon hapokkaan raparperin luonnollista makua, nostaen esiin sen aidon maun pirteyden ja aromaattisuuden.

PUOLUKKA / LINGONBERRY

Tuorelimonadi

Hapokas ja hienostuneen karvas 

puolukkalimonadi, jonka maku vie matkalle syksyiseen marjametsään. 


Puolukka on valoisien kangasmetsien rubiini, jonka happaman karvas maku valtaa koko suun saaden naaman kurtistumaan. Tämän laajalle levinneen pitkäikäisen marjan herkullisuutta osaavat arvostaa erityisesti Keski-Eurooppalaiset sekä me Suomalaiset. Meillä Suomessa se on yleisesti käytetty sekä yksi tärkeimmistä luonnonmarjoistamme. 


Puolukka limonadimme kantaa ylpeästi tämän metsien rubiinin nimeä, ihannoiden sen karvaan puhdasta makua. Pehmeä kupla tuo esiin luonnollisen raakapuolukkamehun aidon maun. Käsityönä valmistettu maistuva limonadi on kuin puolukkaa puraisisi; samaan aikaan täydellisen pyöreä, karvas sekä makea.

MANSIKKA-VADELMA /

STRAW-RASPBERRY

Tuorelimonadi

Marjaisa ja pehmeä vadelma-mansikkalimonadi, joka maistuu puhtaille punaisille marjoille ja maistuu myös lapsille. 


Vaapukkamehua parhaimmillaan! Kasvitieteellisesti epähedelmäksi määritellyn mansikan ja monesta pienestä luumarjasta muodostuvan vadelman taivaallinen yhdistelmä on täynnä happoa, makeutta sekä herkullisuutta. Nämä kesäiset marjat on jalostettu viljeltäviksi ja molempien viljelyalue kattaa lähes koko Suomen Lappia lukuunottamatta. Marjojen herkullinen maku vie mennessään.


Parhaista raaka-mehuista valmistettu vadelma-mansikkalimonadimme sisältää lisäaineettomia pientuotettuja mehuja täydellisessä suhteessa. Viljellyt herkut ovat parhaimmillaan näin yhdistettynä, luoden täyteläisen sekä aistillisen kokonaisuuden.  Pehmeän kuplan saattelemana tämä limonadi vie kielen ja lapsetkin mennessään. 

MUSTIKKA / BLUEBERRY

Tuorelimonadi

Pehmeä ja täyteläinen mustikkalimonadi, joka maistuu aina perheen pienimmistä aikuisille. 


Suomen tärkeimpänä luonnon vientituotteena tunnetun mustikan poiminta aika on heinäkuusta-syyskuuhun. Tällä tummalla super ruoaksi tituleeratulla herkulla on useita terveydellisiä vaikutuksia, vanhan kansan uskomuksen mukaan se esimerkiksi parantaa mm hämäränäköä. Kuivien ja jopa karujen kangasmetsien safiirit ovat myös mesikämmenen herkkua ja ne talvehtivat karhujen tavoin lumipeitteen alla. 


Meidän mustikkalimonadi on raakamehusta, vedestä ja sokerista koostuva luonnollinen nautinto, aivan kuten marja itse. Sen aito maku tuo esiin mustikan pehmeyden ja täyteläisyyden, luoden illuusion aidon marjan puraisusta. Tuomme pientuotannossamme esiin suomalaisen mustikan eli ns. Metsämustikan maun lisäaineettomana täydennettynä kevyellä kuplalla. 

TYRNI / 

SEA BUCKTHORN

Tuorelimonadi

Eksoottinen ja hapokas tyrnilimonadi, joka tarjoaa uuden maukkaan tavan nauttia tätä c-vitamiinipitoista supermarjaa.


Maailman terveellisempänä marjana tunnettu tyrni on aivan liian aliarvostettu ja sitä nautitaan liian pienissä määrin Suomessa. Tämä kallioisilla merenrannoilla viihtyvä kultainen jalokivi oli rauhoitettu vuoteen 2006 asti. Skandinaavista alkuperää oleva nimi tyrni viittaa piikikkääseen pensaaseen ja voidaankin sanoa, että tyrni on sisukas kanssaeläjä. 


Maistuvaa palautetta saanut tyrnilimonadimme on niin ultimaattisten tyrni-fanien kuin myös tyrnin faniklubiin kuulumattomien herkku. Tyrnilimonadimme saa makunsa raakamehusta ja tuo esiin tämän raikkaan sekä hapokkaan marjan maun parhaimmillaan. 

RAPARPERI-VERIGREIPPI

Teurastamo limonadi

Tuore hapokas raparperi yhdistettynä aromaattiseen ja katkeraan verigreippiin.


Halusimme luoda rakkaalle Teurastamolle omat ainutlaatuiset limonadit. Nämä limonadit kuvastavat alueen värikästä historiaa ja tunnelmaa voimakkaiden uniikkien makujen välityksellä. Saatavilla rajoitetusti vain valikoiduista paikoista.

INKIVÄÄRI-SITRUUNA

Teurastamo limonadi

Voimakas ja mausteinen inkivääri yhdistettynä happamaan sitruunaan. 


Halusimme luoda rakkaalle Teurastamolle omat ainutlaatuiset limonadit. Nämä limonadit kuvastavat alueen värikästä historiaa ja tunnelmaa voimakkaiden uniikkien makujen välityksellä. Saatavilla rajoitetusti vain valikoiduista paikoista.