Tämä tuoteperhe on luotu täydentämään ravintoloiden, baarien ja kahviloiden tuotevalikoimaa.

DR_NK Pro Series Mixer -tuotteiden avulla jokaisella paikalla on nyt mahdollisuus tarjoilla korkeatasoisia juomasekoituksia laadusta tinkimättä. Tuotteet toimivat hienosti myös sellaisenaan alkoholittomina cocktaileina. Kaikki cocktailit valmistetaan aidoista luonnon raaka-aineista.

-

Kysy rohkeasti lisää tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

DR_NK - GRAPEFRUIT

(PALOMA)

Pro Series Mixer

Raikas ja virkistävä yhdistelmä verigreippiä ja sitrusta. 


Aurinkoisen päivän janonsammuttaja Paloma on Meksikosta kotoisin oleva klassinen cocktail. Tämän suolaisen hapokkaan juoman nimi on Espanjaa ja tarkoittaa Kyyhkystä. Juoman keksijänä pidetään Don Javier Delgadoa, joka keksi sen 1950-luvulla Corona La Capillassa Meksikossa.


Makean katkera Palomamme on ehdoton kesän ykköshitti, joka toimii niin sateessa kuin paisteessa. Tämä aidosta verigreippimehusta valmistettu herkku on pientuotantomme parhaimmistoa ja ylistys tälle Meksikolaiselle kansallisjuomalle. Yksinkertaisudessaan herkullinen sellaisenaan tai tujauksella Tequilaa!


Suositus: 

Sekoita 3cl tequilaa ja 12cl valmista cocktailia pullosta ja tarjoile jäillä. Koristele verigreipin tai limen siivulla.

DR_NK - LEMON

(HERBAL REVIVER)

Pro Series Mixer

Hapan yhdistelmä sitruunaa, seljankukkaa ja basilikaa. 


Naaman kurtistumaan saava Lemon Reviver on ihanan aromaattinen sekä kirpsakka. Ympäri vuoden hedelmiä tuottava sitruuna on lähtöisin Aasiasta tai Intiasta ja se on levinnyt jo ajanlaskun alussa myös Eurooppaan. Vaikka sitruunaa kutsutaankin hedelmäksi, on se kasvitieteellisesti luokiteltu marjaksi. 


Juomassa yhdistyy hapokkaaseen sitruunaan kukkea ja kesäinen seljankukka, jota on pidetty pyhänä terveyden symbolina jo keskiajalla. Sitruuna luo pohjan, jossa hento seljankukan aromaattisuus täydentyy makean basilikan yrttisyydellä. Tämä raikas yhdistelmä on valmis sour-cocktail pullossa, joka sopii vasta-alkajankin makuun.


Suositus: 

Sekoita 3cl giniä tai irlantilaista viskiä ja 12cl valmista cocktailia pullosta ja tarjoile jäillä. Koristele basilikan lehdellä tai sitruunan siivulla.

DR_NK - KOIVU (BIRCH)

Pro Series Mixer

Legendaarinen A21 signature cocktail.


Vihreän kullan maan eli Suomen kansallispuu on Koivu, joka on itsessään tunnistettava suomalaisuuden symboli. Koivu tuo mieleen puhtaan luonnon, kesän mökillä ja erityisesti saunomisen vihdan/vastan kanssa. Koivu symboloi meille kiireettömyyttä, mielenrauhaa sekä itse elämää.


Koivu on toiminut meille inspiraation lähteenä jo vuodesta 2007, kuten se on tehnyt useita vuosisatoja lukemattomille kirjailijoille taidemaalareille ja säveltäjille ennen meitä. A21 klassikko cocktail Koivulla haluamme kunnioittaa suomalaisuutta uudessa muodossa. Yhdistelmä koivun pehmeää vihreyttä yhdistettynä karvaaseen puumaisuuteen luo elämyksen, joka on pakko kokea aina uudestaan ja uudestaan. Tämä cocktail-elämys pukee mauksi suomalaisuuden niin kotimaisille kuin myös ulkomaalaisille nautiskelijoille yksinkertaisessa ja samalla moniulotteisessa muodossa.


Suositus: 

Sekoita 3cl giniä ja 12cl valmista cocktailia pullosta ja tarjoile jäillä. Koristele limen siivulla tai koivun lehdellä.


DR_NK - SUMMER (SUMMER ROSE)

Pro Series Mixer

Pehmeä yhdistelmä raparperia ja vadelmaa.


Kesäpäivä lasissa, onko mitään parempaa? 

Muistatko huolettomat kesäpäivät, kun aurinko lämmittää ihoa ja suussa maistuu kesän makeat marjat. Red Summer Rose tuo tämän rennon fiiliksen kaikkien huulille.


Tämä cocktail maistuu taivaallisen pehmeältä yhdistelmältä vadelmaa, raparperia ja ruusua. Raparperi ja vadelma luovat yhdessä maukkaan makean hapokkaan kokonaisuuden, jota täydentää ruusun aromaattisuus ja vihreän omenan kirpeä puraisu t. Cocktailin voi nauttia jäiden kanssa, suoraan sellaisenaan tai lisäämällä hieman giniä tai konjakkia joukkoon. Herkkujen herkku vaikka itse sanommekin!


Suositus: 

Sekoita 3cl konjakkia tai giniä ja 12cl valmista cocktailia pullosta ja tarjoile jäillä. Koristele raparperilla tai vadelmilla.

DR_NK - BLUEBERRY (BLUEBERRY FOREST)

Pro Series Mixer

Metsäinen yhdistelmä mustikkaa, seljankukkaa ja lakritsia.


Metsäiset juhlat ovat mystisiä, maanläheisiä ja maukkaita. Mustikkasadon kukoistaessa, metsässä on hieno vaeltaa havupuiden katveessa varpujen keskellä ja uppoutua metsän mystiikkaan. Forest Grove on kokemus, jonka pehmeä maku vie juojan mennessään keskelle mustikkakannasta.


Forest Grove on luotu kokeneemmille cocktail-kuluttajille moniulotteiseksi makuelämykseksi. Häivähdyksellä lakritsia maustettu mustikkacocktail täydentyy seljankukan hennon kukkaisella aromilla. Kokonaisuus maistuu sellaisenaan tai väkevöitettynä  tummalla rommilla tai konjakilla.


Suositus: 

Sekoita 3cl tummaa rommia tai konjakkia ja 12cl valmista cocktailia pullosta ja tarjoile jäillä. Koristele timjamin oksalla tai limen siivulla.